5-daags Oud en Nieuw arrangement in Altastenberg in hartje Sauerland

Bij dit 5-daagse Oud en Nieuw arrangement in Sauerland is inbegrepen:

  • Ontvangst met een Welkomstdrankje
  • 4 Overnachtingen
  • 4x Ontbijt
  • 3x Een 3-gangen diner
  • 1x Oudjaarsbuffet warm/koud
  • Vuurwerk om 00.00 uur
  • Gratis parkeren(na beschikbaarheid)
  • Gratis Wifi
  • Gratis Sauerland card

Prijs: € 329,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Prijs is exclusief toeristenbelasting van € 2,20 per nacht.

De prijs van dit 5-daagse Oud en Nieuw arrangement in Sauerland is geldig met aankomst op 28 december en vertrek op 1 januari 2020.

5-daagse Oud en Nieuw arrangement in Sauerland

Met Oud en Nieuw genieten in het Sauerland in een sfeervol en gastvrij hotel waar ze u graag in de watten leggen. Op Oudjaarsavond geniet u van een heerlijk warm en koud buffet om 00.00 uur is er vuurwerk. Beleef dit jaar Oud en Nieuw ook op een bijzonder mooie plek en boek dit Oud en Nieuw arrangement.

Het sfeervolle familiehotel

Het hotel beschikt over 39 kamers waarvan 2 familiekamers, allen voorzien van douche, toilet, fohn en tv.

Faciliteiten

Een sfeervol ontbijt en diner restaurant, een lounge ruimte met openhaard, eigen bar, een klassieke Duitse bierstube en zonnige tuin met terras. Gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van Wifi (in de openbare ruimtes). Het hotel is huisdier en rookvrij.

Ligging hotel

Het hotel in Altastenberg ligt tegenover de skipiste van ski-karussell Altastenberg. Daarnaast biedt het land van de duizend bergen een prachtig landschap met talrijke wandel-en fietspaden met een prachtig uitzicht. Het hotel is dan ook het ideale startpunt voor een heerlijke vakantie in het Sauerland. Altastenberg is het hoogst gelegen dorp in het Sauerland en verwent u met zijn gezonde berglucht. En terwijl alle andere dorpen al lang in de schaduw van de bergen zijn geweest, kunt u hier nog genieten van een extra dosis zon, omdat het hier gewoon wat langer straalt.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie

Onze partner

Hotel in Sauerland

Tijd om er op uit te gaan en te gaan genieten in het hart van het prachtige Sauerland? Dan heeft u een fantastisch traditioneel hotel gevonden, gelegen in het vakantie-vriendelijke dorp Altastenberg. Vanaf het hotel loopt u zo de natuur in, waar u er lekker op uit kunt gaan. Of het nou te voet, met de fiets, de auto of met de motor is. U zult versteld staan wat het Sauerland u kan bieden.

Gastvrij hotel uit de late 19e eeuw

Het hotel beschikt over 39 kamers waarvan 2 familiekamers, allen voorzien van douche, toilet, fohn en tv.

Een sfeervol ontbijt en diner restaurant, een lounge ruimte met openhaard, eigen bar, een klassieke Duitse bierstube en zonnige tuin met terras. Gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van Wifi (in de openbare ruimtes). Het hotel is huisdier en rookvrij.

Het hotel ligt fantastisch

Het hotel in Altastenberg ligt tegenover de skipiste van ski-karussell Altastenberg. Daarnaast biedt het land van de duizend bergen een prachtig landschap met talrijke wandel-en fietspaden met een prachtig uitzicht.Het hotel is dan ook het ideale startpunt voor een heerlijke vakantie in het Sauerland. Altastenberg is het hoogst gelegen dorp in het Sauerland en verwent u met zijn gezonde berglucht. En terwijl alle andere dorpen al lang in de schaduw van de bergen zijn geweest, kunt u hier nog genieten van een extra dosis zon, omdat het hier gewoon wat langer straalt.

Genieten in Altastenberg

Altastenberg is een klein gezellig dorpje dat in de buurt van Winterberg gelegen is. Het ligt op een hoogte van bijna 800 meter en is daarmee het hoogst gelegen dorp in Sauerland. Altastenberg beschikt over een eigen skigebied met 8 kilometer aan skipistes aan de voet van de Kahler Asten. Wat de meeste bezoekers naar dit plaatsje trekt is de rust, want het is er een stuk rustiger dan in haar buurplaats, terwijl wel alle activiteiten en faciliteiten binnen 5 minuten met de auto te bereiken zijn. Daarnaast kun je er 's avonds langer van de zon genieten dan in de meeste plaatsen in de regio.

Altastenberg ligt in het meest sneeuwzekere deel van het Sauerland, net ten westen van de Kahler Asten. Via loipes en winterwandelpaden zijn plaatsen als Winterberg en Neuastenberg langlaufend en/of wandelend te bereiken.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Oud en Nieuw Aanbiedingen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Oud en Nieuw Aanbiedingen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Oud en Nieuw Aanbiedingen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.