2-daags Oud & Nieuw arrangement met feestavond en vuurwerk in Limburg

Bij dit 2-daags Oud & Nieuw arrangement met feestavond en vuurwerk is inbegrepen

  • 1x overnachting in een Deluxe kamer
  • 1x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1x Aperitief en 5-gangendiner inclusief dessertbuffet op oudejaarsavond met achtergrondmuziek
  • Na het diner feestavond met DJ
  • Vuurwerk, champagne en oliebollen

  Prijs: € 249,00 p.p op basis van een 2-persoons Deluxe kamer.

  Meerprijs:
  Meerprijs Eenpersoonskamer: € 35 per nacht
  Meerprijs Kasteelkamer: € 25 per kamer per nacht
  Meerprijs Superiorkamer: € 35 per kamer per nacht
  Klein huisdier: € 25 per nacht (huisdieren zijn niet toegestaan in onze restaurants)
  Gemeentelijke heffingen: € 2,03 per persoon per nacht
  Service charge: € 2,20 per persoon per nacht

  De prijs van dit Oud & Nieuw arrangement met feestavond en vuurwerk is geldig met aankomst op 31 december 2019.

2-daags Oud & Nieuw arrangement met feestavond en vuurwerk in Limburg

Oud & Nieuw samen met uw familie en vrienden vieren in het prachtige landschap van Limburg. Oudejaarsavond genieten van 5-gangendiner inclusief dessertbuffet. Na dit overheerlijke diner, kunt u met uw gezelschap de laatste uurtjes van 2019 swingend doorbrengen tijdens de feestavond. Het nieuwe jaar wordt uiteraard ingeluid met vuurwerk, champagne en oliebollen.

Hotel en faciliteiten

Het hotel beschikt over een lift, eigen wellness, fitness, een a la carte restaurant, buitenterras en 66 hotelkamers met airco. 

In het hotel vindt u bij de welness een binnenzwembad, sauna en Turks stoombad. 

In de nabije omgeving van het château zijn er drie golfbanen. Bij het hotel kunt u een fiets of e-bike huren. Uiteraard kunt u ook uw eigen fiets meenemen. 

Honden zijn in het hotel toegestaan (tegen betaling). U mag maximaal twee honden meenemen. 

Kamertypes

Deluxe hotelkamer: een luxe ingerichte kamer met gratis wifi. Wanneer u naar buiten kijkt, kijkt u uit over de slotgracht. De kamer is zo'n 20 tot 25m2 en beschikt over twee aparte bedden, een inloopdouche, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen TV. 

Kasteelkamer: een authenieke kasteelkamer van de Middeleeuwse sfeer. De kamer is 25 tot 35m2 en beschikt over een kingsizebad. Vanuit het bed kunt u televisie kijken op de flatscreen tv. Mocht u tijdens uw verblijf willen werken, dat kan aan het bureau. In de badkamer hangen de badjassen en staan de slippers klaar wanneer u een bezoek brengt aan het zwembad en sauna. 

Superior kamer: de ruim opgezette suite is gelegen in het kasteel of vijvervleugel en heeft een ruim zitgedeelte waar u kunt genieten van de koffie- en theefaciliteiten. U overnacht in een kamer van 32 - 45 m2 met kingsizebad. Een ligbad met een separate douche. 

Kasteel suite: deze suite van 70m2 ligt onder de hanenbalken van het kasteel. De kamer heeft een apart zitgedeelte waar u kunt genieten van een kopje Nespresso. De kamer is voorzien van een luxe badkamer met jacuzzi. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • fitness
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • lift
 • Receptie
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt
 • Sauna
 • Stoomcabine
 • Golfbaan

Onze partner

Overnachten in een historisch hotel

Deze château is gelegen in Tegelen enis een historisch kasteel dat is omgetoverd tot een 4 sterrenhotel.In het kasteel gaat u terug naar de romantiek van de Middeleeuwen, maar wel met de luxe van nu.

Hotel en faciliteiten

Het hotel beschikt over een lift, eigen wellness, fitness, een a la carte restaurant, buitenterras en 66 hotelkamers met airco.

In het hotel vindt u bij de welness een binnenzwembad, sauna en Turks stoombad.

In de nabije omgeving van het château zijn er drie golfbanen. Bij het hotel kunt u een fiets of e-bike huren. Uiteraard kunt u ook uw eigen fiets meenemen.

Honden zijn in het hotel toegestaan (tegen betaling). U mag maximaal twee honden meenemen.

Kamertypes

Deluxe hotelkamer : een luxe ingerichte kamer met gratis wifi. Wanneer u naar buiten kijkt, kijkt u uit over de slotgracht. De kamer is zo'n 20 tot 25m2 en beschikt over twee aparte bedden, een inloopdouche, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen TV.

Kasteelkamer : een authenieke kasteelkamer van de Middeleeuwse sfeer. De kamer is 25 tot 35m2 en beschikt over een kingsizebad. Vanuit het bed kunt u televisie kijken op de flatscreen tv. Mocht u tijdens uw verblijf willen werken, dat kan aan het bureau. In de badkamer hangen de badjassen en staan de slippers klaar wanneer u een bezoek brengt aan het zwembad en sauna.

Superior kamer : de ruim opgezette suite is gelegen in het kasteel of vijvervleugel en heeft een ruim zitgedeelte waar u kunt genieten van de koffie- en theefaciliteiten. U overnacht in een kamer van 32 - 45 m2 met kingsizebad. Een ligbad met een separate douche.

Kasteel suite : deze suite van 70m2 ligt onder de hanenbalken van het kasteel. De kamer heeft een apart zitgedeelte waar u kunt genieten van een kopje Nespresso. De kamer is voorzien van een luxe badkamer met jacuzzi.

Omgeving

Limburg staat bekend om uitgestrekte landschappen, groene bossen en eindeloze velden. U waant zich even in het buitenland. Een stevige wandeling of een fietstocht kan worden gemaakt in de prachtige natuur van Limburg.

Het châteauligt in de nabije omgeving van Venlo. Vanuit het kasteel kunt u eropuit trekken naar de Kasteeltuinen van Arcen of een bezoek brengen aan de bourgondische stad Venlo of Roermond met het Designer Outlet Centre .

In de nabije omgeving van het kasteel zijn er drie golfbanen waar u kunt werken aan het verbeteren van uw swing. U kunt ook een bezoek brengen aan de brouwerij van Hertog Jan .

In Tegelen ligt een prachtig museum op een sprookjesachtige locatie! Keramiekcentrum Tiendschuur heeft reusachtige verzameling van historische keramiek. In het centrum kunt u exposities van hedendaagse kunst bewonderen. U zult verstelt staan van de veelzijdigheid en schoonheid van keramische kunst.

Een onvergetelijke ervaring beleven kan u samen met uw kinderen in Toverland . Een atrractiepark voor zowel jong en oud.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Oud en Nieuw Aanbiedingen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Oud en Nieuw Aanbiedingen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Oud en Nieuw Aanbiedingen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.